خرید بک لینک
ساخت فروشگاه رایگان
لوازم یدکی ال ۹۰
Barabas Ropa de hombre
مانومتر ویکا
Hookah Shisha Tobacco
بهترین دسرها

بهترین دسرها

طرز تهیه کلوچه لیمویی




برای ایجاد یک مزه ی بزرگ باید به دنبال لیمو های بزرگ باشید. میوه های زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. برای صرفه جویی در زمان، و پریدن از یک مرحله، به جای کرم از بستنی برای وسط کیک استفاده کنید. مواد لازم:

  • آرد کیک=۱/۲- ۱ فنجان
  • بکینگ پودر=۱ قاشق چای خوری
  • نمک=۱/۴ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین=۱/۴ قاشق چای خوری
  • کره بدون نمک=۶ قاشق سوپ خوری
  • شکر=۱ فنجان
  • شکر=۲ قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ=۳ عدد بزرگ
  • وانیل=۱/۴ قاشق چای خوری
  • شیر=۱/۳ فنجان
  • لیموی بزرگ=۱ عدد یا۱/۴ فنجان آب لیمو
  • کرم=۱ فنجان
  • زنجبیل=۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

۱- درست کردن کیک:
دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را الک کنید. ۱ فنجان شکر و کره را در یک کاسه متوسط ریخته و آن ها را با دستگاه مخلوط کن و با سرعت متوسط تا زمانی که پف کند، مخلوط کنید. یکی یکی تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید، بعد به تناوب آرد را به خمیر اضافه کرده تا وقتی که ترکیب شوند آن ها را مخلوط کنید. آب لیمو را هم بزنید و به آن ها اضافه کنید. ۳/۱ از خمیر را در یک ظرف سفالی ریخته و آن را در فر قرار دهید تا زمانی که لبه های آن طلایی شود که حدودا ۱۰ دقیقه طول می کشد. زمانی که آن را از فر در می آورید اجازه دهید تا خنک شود، بعد از ۵ دقیقه آن را برگردانید تا کاملا خنک شود.
۲- درست کردن کرم:
دو قاشق شکر باقی مانده و زنجبیل را به کرم اضافه کنید و هم بزنید و به اندازه ۱/۲ اینچ روی کیک ها بمالید و آن ها را سرو کنید.
+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:59 توسط majid | | تعداد بازدید :

طرز تهیه شیرینی توت فرنگی





تهیه شیرینی توت فرنگی برای ۸ نفر

زمان لازم برای درست کردن مواد : ۳۰ دقیقه
کل زمان لازم : ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد گفته شده برای ۸ نفر می باشند.


مواد لازم :

مواد لازم برای درست کردن خمیر
یک و نیم فنجان آرد سفید صاف شده
نصف فنجان کره (برش داده شده به قطعات کوچک )
یک سوم فنجان شکر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
مواد لازم برای پر کردن داخل شیرینی ها
۱ گرم پنیر خامه ای کم چرب
یک چهارم فنجان شکر
یک و نیم تا دو کیلو توت فرنگی

یک چهارم پیمانه ژلاتین



طرز تهیه :
۱ – فر را در درجه ۳۵۰ می گذاریم تا گرم شود. آرد ، کره ، شکر و نمک را در یک قابلمه ریخته و آنها را با یکدیگر ترکیب می کنیم .
۲ – در یکسری ظرف های کوچک در ابتدا آرد می مالیم و سپس خمیر آماده شده را در این قالب ها می ریزیم.سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا در یخچال بماند.
۳ – بعد از آن با استفاده از چنگال برش هایی را روی سطح خمیر می دهیم و سپس به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر می گذاریم تا زمانی که کاملا طلایی شود.
۴ – در یک ظرف متوسط پنیر خامه ای و شکر را می ریزیم و کاملا آنها را با یکدیگر ترکیب می کنیم.
۵ – توت فرنگی ها را دور تا دور شیرینی های آماده شده می چینیم.
۶ – در یک ماهی تابه کوچک ، ژله را روی حرارت متوسط می گذاریم تا آب شده و ترکیب پنیر خامه ای و شکر را هم به آن اضافه می کنیم .سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم تا بماند.


+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:59 توسط majid | | تعداد بازدید :

اموزش درست کردن بستنی مخصوص نوزاد


می توانید این بستنی میوه ای فوق العاده سالم و مقوی را برای نی نی خود درست کرده و هم زمان با خنک کردن او در هوای گرم مواد مغذی و مفیدی را به بدن او برسانید. این بستنی ضررهایی را که بستنیهای حاضری دارند ندارد. برای درست کردن آن شما به ۲ عدد موز رسیده و حلقه حلقه شده ، نصفِ میوه آووکادو که دانه آن خارج شده و تکه تکه شده است ،¼ قاشق چایخوری وانیل (در صورت تمایل)،۲ قاشق چایخوری روغن نارگیلِ خوراکی،۵ توت فرنگی بزرگ و رسیده نصف شده و یک سومِ فنجان شیرِ نارگیل (شیرین نشده) نیاز دارید. برای درست کردن بستنی میوه ای نی نی خود همه مواد را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم و پوره*ای شکل شوند. سپس این مخلوط را در یک ظرفِ در بسته در فریزر قرار دهید؛ پس از یک ساعت آن را بیرون بیاورید و به*خوبی هم بزنید و دوباره داخلِ فریزر قرار دهید. این روشِ هم زدن و فریز کردن*های ۱ ساعته را آنقدر تکرار کنید تا بستنی* خودش را بگیرد. این بستنی معمولاً پس از ۶ بار تکرارِ هم زدن و فریز کردن، به قوامِ ایده*آل می*رسد. با این*که این بستنی را می*توانید برای مدتِ طولانی در فریزر نگه دارید (بالای یک ماه)، پس از ۲۴ ساعت شروع به سفت شدن می*کند. بهتر است در صورتی*که بستنی سفت شد آن را ۰۱ دقیقه قبل از سرو کردن بیرون بیاورید تا کمی نرم شود.
+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:59 توسط majid | | تعداد بازدید :

شيريني ساندويچي نارگيلي

سطح داخلی ظرفی را کمی چرب نمایید و با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی بپوشانید. حدود 5 سانتیمتر از آن می*بایست از گوشه های ظرف آویزان باشد.

مواد لازم
سفیده تخم مرغ 5 عدد بزرگ

نمک نوک قاشق چای خوری

وانیل 1 قاشق چای خوری

نارگیل رنده شده 430 گرم

شکر 250 گرم

مربای تمشک یا توت فرنگی 150 گرم


طرز تهیه
* دمای فر را روی 170 درجه سانتی*گراد تنظیم نمایید.
* سطح داخلی ظرفی را کمی چرب نمایید و با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی بپوشانید. حدود 5 سانتیمتر از آن می*بایست از گوشه های ظرف آویزان باشد تا بتوانید به راحتی شیرینی*ها را جابه*جا نمایید.
* سفیده های تخم مرغ را با نمک و وانیل، آن قدر به هم بزنید تا کف کنند.
* سپس شکر و نارگیل را به آن*ها بیفزایید و با یک قاشق چوبی آن*ها را کاملاً به هم بزنید تا خیلی خوب با هم مخلوط شوند.
* نیمی از مخلوط نارگیل را داخل ظرف پوشیده از کاغذ روغنی بریزید. با قاشق آن را فشار دهید تا کاملاً فشرده و سطح آن صاف شود. روی آن*ها را با مربا بپوشانید.
* سپس روی آن، از مخلوط نارگیل بریزید طوری که کاملاً مربا میان مخلوط نارگیل محصور شود. سطح شیرینی را با قاشق، صاف نمایید تا یکدست شود.
* شیرینی را به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که سطح آن اندکی طلایی رنگ شود. صبر کنید تا شیرینی*ها کاملاً سرد شوند. سپس آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید. این باعث می*شود شیرینی*ها کمی سفت شوند و جابه*جا کردن آن*ها از ظرف آسان*تر باشد. آن*ها را با کمک کاغذهای روغنی که از گوشه های ظرف آویخته*اند، از ظرف خارج نمایید. با یک چاقوی دندانه دار آن*ها را به شکل مربع یا مثلث برش بزنید تا به شکل ساندویچ*های نارگیلی دربیایند.
+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:59 توسط majid | | تعداد بازدید :

کلوچه دارچيني

مواد لازم :
کرم تارتار : ۲ قاشق مرباخوری
آرد : دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری
شکر : یک و نیم پیمانه
کره نرم : ۲۲۶ گرم
تخم مرغ : ۲عدد
دارچین : ۲ قاشق مرباخوری
شکر : نصف پیمانه

روش تهیه :
آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.
کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.
+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:59 توسط majid | | تعداد بازدید :

کيک ساده با ميوه

مواد لازم:
تخم مرغ : سه عدد
آرد سفید : دو لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
آب میوه : یک سوم لیوان
شیر : دو سوم لیوان
شکر : یک لیوان سر پر
هل و وانیل : نصف قاشق چایخوری از هر کدام
بیکینگ پودر : یک پنجم قاشق مربا خوری
جوهر جوش : یک چهارم قاشق چایخوری
در صورت تمایل سیب یا موز یا گردوی خورد شده به میزان لازم
روش تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه هل و وانیل به مدت 5 دقیقه خوب با مخلوط کن برقی بزنید سپس یک لیوان شکر را به آن اضافه کرده و همچنان 5 دقیقه دیگر این مخلوط را خوب با هم بزنید.
از این مرحله به بعد مخلوط کن برقی را کنار گذاشته و از هم زن دستی استفاده کنید.
اول به آرامی روغن را و سپس آب میوه مورد نظرتان را که می تواند آب پرتقال یا نارنگی یا سیب و یا هر میوه دیگری باشد و پس از آن شیر را به آنها اضافه کرده و با حرکتی دورانی و آرام با هم مخلوط کنید .
دو لیوان آردی که بیکینگ پودر و جوهر جوش را داخل آنها ریخته اید آرام آرام با این مواد مخلوط کنید و به هم بزنید به طوری که مواد کاملا یک دست شوند .
میوه مورد نظر و گردوهای خورد شده را داخل مواد ریخته و درون ظرفی که از قبل ته و اطراف آن را با کمی روغن جامد چرب کرده اید بریزید و داخل فری که آن هم از قبل روشن بوده و کاملا گرم است با پایین ترین درجه حرارت به مدت نیم الی سه ربع ساعت قرار دهید و پس از پختن بگذارید کاملا سرد شده و میل نمایید .
این کیک برای تغذیه بچه ها در مدرسه بسیار مفیداست و می توانید آن را در قالبهای کوچک کیک یزدی هم درست کنید.
+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:59 توسط majid | | تعداد بازدید :

کيک برواني

مواد لازم
شکلات تلخ و شیرین: 5 اونس* (150 گرم)
کره بدون نمک: یک*دوم پیمانه (113 گرم)
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری (15گرم)
شکر: یک پیمانه (200 گرم)
وانیل: یک قاشق چای*خوری
تخم*مرغ: 3 عدد
آرد: سه*چهارم پیمانه (95 گرم)
نمک: یک *چهارم قاشق چای*خوری

طرز تهیه:

1- فر را روشن کرده و در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی*گراد) قرار دهید. کف قالب خود را چرب کرده و کاغذ روغنی در ظرف پهن کرده به*نحوی که دیوارها پوشیده شوند.

2- شکلات**ها، کره و وانیل را درون کاسه*ای استیل ریخته و روی بخار آب می*گذاریم و هم می*زنیم تا زمانی*که مواد آب شده و یکدست شوند.

3- تخم*مرغ*ها و شکر را با هم مخلوط کرده و با مخلوط**کن هم می*زنیم تا سفید و یکدست شوند.

4- مواد خشک (پودر کاکائو، آرد و نمک) را با هم مخلوط می*کنیم و کم*کم به مواد درون مخلوط*کن اضافه کرده و هم می*زنیم.

5- محلول شکلاتی را به مواد درون مخلوط*کن اضافه کرده و هم می*زنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس درون قالب می*ریزیم و برای 25 تا 30 دقیقه درون فر می*گذاریم.

6- پس از درآوردن از فر به*مدت 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق قرار می*دهیم تا کاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو می*کنیم.

فوت قنادی

به*دلیل مایع بودن شکلات درون براونی نباید بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زیرا موجب از بین*رفتن ظاهر براونی می*شود.
+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:58 توسط majid | | تعداد بازدید :

شيريني نون پنجره اي

برای اینکه راحت*تر بتوانیم مایه را قالب بزنیم، می*توانیم مایه شیرینی را در یک ظرفی که ته آن صاف است بریزیم.


مواد لازم برای تهیه شیرینی پنجره ای
روغن مایع 300 گرم

نشاسته 40گرم

آرد گندم 50 گرم

گلاب 40گرم

پودر هل دو قاشق مربا خوری

تخم مرغ دو عدد

پودر شکر 120گرم


با این مقدار مواد لازم حدود چهل عدد ”*شیرینی پنجره ای“ خواهیم داشت.

قالب مخصوص شیرینی پنجره ای و یک قابلمه کوچک برای سرخ کردن شیرینی*ها، 120 گرم پودر شکر (حدود شش قاشق غذاخوری)

چهل گرم گلاب، 300 گرم روغن مایع معادل سه فنجان روغن که برای سرخ کردن نیاز می*باشد. (حدود 60 گرم روغن به خورد شیرینی*ها می*رود)

دو عدد تخم مرغ، پنجاه گرم آرد گندم (حدود دو و نیم قاشق غذاخوری)

دو قاشق مرباخوری پودر هل (معادل شش گرم)، چهل گرم نشاسته

روش تهیه شیرینی پنجره ای
چهل گرم نشاسته و چهل گرم گلاب را مخلوط کرده، تا مایه یکنواختی به دست آید. سپس دو عدد تخم مرغ اضافه کرده، هم می*زنیم.

پنجاه گرم آرد گندم را اضافه کرده، هم می*زنیم تا مایه شیرینی آماده شود.
برای اینکه راحت*تر بتوانیم مایه را قالب بزنیم، می*توانیم مایه شیرینی را در یک ظرفی که ته آن صاف است بریزیم.

300 گرم روغن را در یک قابلمه کوچک داغ می*کنیم. به حدی که اگر یک قطره از مایه شیرینی را در آن بریزیم، سریع پف کند و بالا بیاید. در این موقع قالب را برای ده ثانیه در روغن فرو برده تا داغ شود و بعد قالب داغ شده را تا لبه آن در مایه می*زنیم تا مایه شیرینی به کناره های قالب بچسبد ولی لبه آن را نگیرد. سپس آن را در روغن فرو برده، کمی تکان می*دهیم تا از قالب جدا شود و بعد دوباره سریع قالب را در مایه زده، در روغن فرو می*کنیم. این عمل باید سریع انجام شود تا قالب سرد نشود. اگر قالب سرد باشد، مایه به آن نمی*چسبد و اگر زیادی داغ شود، مایه در ظرف پخته می*شود. دو طرف شیرینی که سرخ شد آن را در آبکش انداخته تا روغن اضافه آن گرفته شود.

شش قاشق غذاخوری پودر شکر را با دو قاشق مربا خوری پودر هل مخلوط کرده، روی شیرینی*های سرد شده می*پاشیم. دقت کنید که همه جای شیرینی آغشته به پودر شکر شود. اکنون شیرینی آماده پذیرایی می*باشد. با کمی پودر پسته می*توان روی آن را تزئین کرد.

+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:58 توسط majid | | تعداد بازدید :

شيريني توت فرنگي و انگور

ما در اینجا دستور درست کردن شیرینی یا دسر شکلاتی با طعم خوش بوی نعناع را برایتان بیان کرده ایم که ازمیوه های تازه و قرمز رنگ برای آن استفاده می شود.
ما دستور درست کردن دو ظرف مستطیلی شکل را برایتان بیان کرده ایم که یکی با میوه ی قرمز رنگ توت فرنگی و دیگری با انگور قرمز رنگ و تازه می باشد.

مواد لازم :
برای خمیر :
آرد سفید : 2 فنجان
پودر کاکائو : 1/2 فنجان
شکر : 1 قاشق چایخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
کره : 1 فنجان ( به تکه های کوچک بریده شده )
آب یخ : 1/4 فنجان

مواد داخل خمیر :
خامه : 4 فنجان
شکر : 1/2 فنجان
12 عدد ساقه ی نعناع، مقداری هم برای برای چاشنی زدن
نمک : 1 قاشق چایخوری
6 تکه شکلات تلخ و شیرین (به صورت ذوب شده )
1 قاشق ژلاتین
آب یخ : 1/2 فنجان
ماست ساده کم چرب : 1 فنجان
مقداری انگور قرمز
مقداری توت فرنگی

روش تهیه :
1 - آرد سفید ، کاکائو ، شکر، نمک را در غذا ساز ریخته تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. کره را به آن اضافه کنید و آنقدر آن را بزنید تا کاملا یکدست شود.در طول کار کم کم آب را به آن اضافه کنید و مرتبا آن را بزنید تا مواد یکدست شوند .

2 - خمیر درست شده را در دو ظرف جداگانه که مستطیلی شکل باشد به صورت یک رول باریک بریزید و به مدت 30 دقیقه آن را در یخچال بگذارید تا کاملا قوام بگیرد.

3 - خامه، شکر ، نعناع ، نمک را در ظرفی بریزید و بگذارید تا بجوشد.سپس به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا کاملا سرد شود.

4 - در همین حال که مشغول درست کردن مواد هستید فر را در درجه 350 بگذارید تا گرم شود. دور تا دور خمیرهای شکلاتی آماده شده را که به صورت مستطیلی در ظرفی ریخته بودید و در یخچال گذاشته بودید را به صورت کنگره دار در آورید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز روی سطح آن شیارهایی ایجاد کنید و دوباره به مدت 15 دقیقه آن را در یخچال بگذارید.

5 - تکه های شکلات را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه دوباره در یخچال بماند .

6 - ژلاتین را در یک کاسه کوچک آب بریزید و بگذارید تا کاملا نرم شود.

7 - سپس ژلاتین را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بعد از آن بگذارید تا خنک شود .بعد از آن که خنک شد ماست را به آن اضافه کنید.

8 - این ماده ی سفید رنگ آماده شده را در قالب های شکلاتی بریزید و کل سطح را با آن بپوشانید و آن را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید.

9 - در آخرهم روی دسر را با مقداری نعناع تزئین کنید و سپس روی یکی از ظرف ها توت فرنگی های قرمز رنگ و روی ظرف دیگر را انگورهای قرمز رنگ بریزید.



نکته :
نعناعی که استفاده می کنید بهتر است تازه باشد و هم چنین ساقه های انگور قرمز را کاملا بگیرید و برگ سبز بالای توت فرنگی های قرمز رنگ را بگذارید بماند .
+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:58 توسط majid | | تعداد بازدید :

شيريني خشک

مواد لازم
کرن بری تازه: یک دوم پیمانه
شکر: دو و یک دوم قاشق سوپ خوری
توت فرنگی: یک دوم پیمانه
شکر: 1 پیمانه
دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر ماسکارپونه: یک چهارم پیمانه
پنیر خامه ای: یک چهارم پیمانه
خامه صبحانه: یک هشتم پیمانه
اسانس وانیل: 2 قطره
طرز تهیه:

1 - ابتدا برای تهیه این شیرینی از دو قالب یک شکل اما دو سایز استفاده نمایید.

2 - خمیر را به قطر 1 سانتی متر باز کنید و با کاتر بزرگ قالب بزنید.

3 - سپس ته قالب کوچک*تر را با کاغذ روغنی پوشانده و به کمی روغن آغشته نمایید و سپس قالب کوچک*تر را در آن کمی فشار دهید تا جای آن کاملا فرو رفته و باز شود.

4 - خمیرها را در کنار هم چیده و در فر 200 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید.

5 - پس از پخت روی شیرینی*ها را کمی با عرق بهار نارنج مرطوب کنید.

6 - مواد میانی شامل پنیرها و خامه و اسانس وانیل را با هم مخلوط کنید و وسط شیرینی*ها را با آن پر کنید سپس از مربای کرنبری و توت فرنگی روی آن بریزید.

روش تهیه مربا:

کرنبری را شسته و به همراه توت فرنگی در یک ظرف گذاشته و شکر بپاشید و بگذارید تا یک شب بماند. سپس آن را روی حرارت ملایم در ظرف لعابی با چوب دارچین ریخته و برای 10 دقیقه جوش دهید. وقتی مواد به لعاب افتاد آبلیمو را اضافه کرده و 1 دقیقه جوش داده و خاموش می کنیم. درب ظرف را با دم کنی بسته و 6 ساعت استراحت می*دهیم.

نکته:

توت سرشار از آنتی اکسیدان است. پوست قرمز، آبی و بنفش توت حاوی آنتی اکسیدان*های مرکبی است که از خطرات رادیکال*های آزاد بر رگ*های خونی جلوگیری می*کند. در واقع باعث حفظ و نگهداری حالت طبیعی رگهای خونی می*شود.

توت*ها به عنوان بهترین گزینه شما هستند. نه تنها میزان زیادی آنتی*اکسیدان دارند بلکه دارای خاصیت حفاظت*کنندگی پوشش سلولی مغز از ضربه نیز می*باشند. روند پیری را کاهش می*دهند و از آلزایمر و کهولت جلوگیری می*کنند
+ نوشته شده در يکشنبه 8 شهريور 1394ساعت 0:58 توسط majid | | تعداد بازدید :