مواد لازم
شکلات تلخ و شیرین: 5 اونس* (150 گرم)
کره بدون نمک: یک*دوم پیمانه (113 گرم)
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری (15گرم)
شکر: یک پیمانه (200 گرم)
وانیل: یک قاشق چای*خوری
تخم*مرغ: 3 عدد
آرد: سه*چهارم پیمانه (95 گرم)
نمک: یک *چهارم قاشق چای*خوری

طرز تهیه:

1- فر را روشن کرده و در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی*گراد) قرار دهید. کف قالب خود را چرب کرده و کاغذ روغنی در ظرف پهن کرده به*نحوی که دیوارها پوشیده شوند.

2- شکلات**ها، کره و وانیل را درون کاسه*ای استیل ریخته و روی بخار آب می*گذاریم و هم می*زنیم تا زمانی*که مواد آب شده و یکدست شوند.

3- تخم*مرغ*ها و شکر را با هم مخلوط کرده و با مخلوط**کن هم می*زنیم تا سفید و یکدست شوند.

4- مواد خشک (پودر کاکائو، آرد و نمک) را با هم مخلوط می*کنیم و کم*کم به مواد درون مخلوط*کن اضافه کرده و هم می*زنیم.

5- محلول شکلاتی را به مواد درون مخلوط*کن اضافه کرده و هم می*زنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس درون قالب می*ریزیم و برای 25 تا 30 دقیقه درون فر می*گذاریم.

6- پس از درآوردن از فر به*مدت 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق قرار می*دهیم تا کاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو می*کنیم.

فوت قنادی

به*دلیل مایع بودن شکلات درون براونی نباید بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زیرا موجب از بین*رفتن ظاهر براونی می*شود.